SAUDA SYKKELKLUBB ARRANGERER HAUGESUND – SAUDA DEN 27 MAI 2017. PÅMELDINGSPORTALEN ÅPNES CA 15. MARS

(DA BLIR DENNE SIDEN OPPDATERT)

Påmelding til Haugesund – Sauda 2017 via linken under: 

 START :  MAI kl. 11.00 fra Amanda Storsenter

Utdeling av startnr og engangsbrikke på Amanda fra ca. 09:00 rittdagen

Påmelding til rittet foretas på linken under :  

Info om engangschip: Plassering av engangsbrikke på hjelm

Informasjon knyttet til rittet 2016: info-til-rytterne-2016

Rittet starter med seedet pulje kl. 11.00. Deretter puljevis med 5 minutters mellomrom.

Rittet starter på Amanda Storsenter, videre på E134 til Knapphus. Der tar av på Rv 46 til Ropeid og så på Rv 520 til Sauda. I alt et 108 km kupert landeveisritt (se link til kart og løypeprofil under).

Amanda Storsenter åpner dørene 08:45 og COOP og G-Sport vil holde åpent sine butikker for de som har behov for utstyr og forsyninger. G-SportAmanda tilbyr 20% rabatt på de fleste varer mellom 09-12 lørdag 28 mai. Henvis til at dere er deltagere på rittet, og dere får rabatter.

Det blir  busstransport fra Sauda til Haugesund ETTER rittet lørdag 28 mai. Bussene fylles opp kl. 16.00 og kjører når de er fylt opp. Sykler transporteres på trailer på eget ansvar. Vi anbefaler å ha med noe å dekke til syklene med. Påmelding til busstransport ut ETTER rittet gjennomføres sammen med påmeldingen på Quick Timing (se påmedingslink ovenfor). Bussene står plassert ved parkeringsplass utenfor kraftselskapet AS Saudefaldene ( på kaien, 5 min gange fra sentrum). Baggasje fra startområdet blir fraktet til målområdet og kan hentes ved matstasjon i sentrum (målområdet).

Amanda - sansen for shopping

 Løyperekorden er på 2.41.34, satt av Kristian Dyrnes i 2010. Det kjøres masterbil foran pulje 1 frem til rytterene er på Frakkagjerd, deretter fri fart. Masterbilen vil følge rytterene til Sauda.

Aldersgrense:
Rittet er åpent for deltakere født 1999 eller tidligere, aldersbestemte klasser f.o.m 17 år

Praktiske opplysninger:

Det blir busstransport fra Sauda til Amanda Storsenter på morgenen rittdagen med avgang 07.30 fra Sauda. Transporten er gratis for Sauda sykkelklubbs medlemmer, og koster NOK 250,- for andre deltagere. Påmelding til busstransport ut på morgenen skal gjøres til Hans Wigelius på mail : hanswigelius@yahoo.no  innen 25 mai.

Dusjmuligheter i Saudahallen, ca. 5 min fra målgang (se link til kart over målområdet).

Matstasjoner er plassert ved Hogganvik (halveis i rittet) og ved målgang.

 Det er påbudt med lys foran og bak og det SKAL brukes i tunneler. Vi sjekker  lys i startslusene, og manglende lys medfører startnekt i rittet.

Kart over Sauda sentrum

ypekart

Løypeprofil : (klikk på linken under)

http://www.turritt.com/index.php?page=vis_profil&current=4&su=4&id=7