Påmelding til Haugesund – Sauda 2017 via linken under: 

Påmeldingslink Haugesund – Sauda 2017

 START :  27 MAI kl. 11.00 fra Amanda Storsenter

Utdeling av startnr og engangsbrikke på Amanda fra ca. 09:00 rittdagen

Det foretas ikke seeding i rittet. Puljene er på 80 ryttere og fylles opp løpende. Det er forsøkt lagt opp en puljeinndeling som er basert på ritterfaring fra 2016.

 Nytt i år er en trimklasse med puljestart kl. 10:00 for de som forventer å bruke over 4 timer. 

Info om engangschip: Plassering av engangsbrikke på hjelm

Informasjon knyttet til rittet 2017: info-til-rytterne-2017

Rittet starter på Amanda Storsenter, videre på E134 til Knapphus. Der tar av på Rv 46 til Ropeid og så på Rv 520 til Sauda. I alt et 108 km kupert landeveisritt (se link til kart og løypeprofil under).

Det blir  busstransport fra Sauda til Haugesund ETTER rittet lørdag 27 mai. Bussene fylles opp kl. 16.00 og kjører når de er fylt opp. Sykler transporteres på trailer på eget ansvar. Vi anbefaler å ha med noe å dekke til syklene med. Påmelding til busstransport ut ETTER rittet gjennomføres sammen med påmeldingen på EQ Timing (se påmedingslink ovenfor). Bussene står plassert ved parkeringsplass utenfor kraftselskapet AS Saudefaldene ( på kaien, 5 min gange fra sentrum). Baggasje fra startområdet blir fraktet til målområdet og kan hentes ved matstasjon i sentrum (målområdet).

Amanda - sansen for shopping

 Det kjøres masterbil foran pulje 1 ut på E134, deretter fri fart. Politi og masterbilen vil følge rytterene til Sauda.

Aldersgrense:
Rittet er åpent for deltakere født 2000 eller tidligere, aldersbestemte klasser f.o.m 17 år

Praktiske opplysninger:

Det blir busstransport fra Sauda til Amanda Storsenter på morgenen rittdagen med avgang 07.30 fra Sauda. Transporten er gratis for Sauda sykkelklubbs medlemmer, og koster NOK 250,- for andre deltagere. Påmelding til busstransport ut på morgenen skal gjøres til Anders Amdal : aamda@online.no  innen 24 mai.

Dusjmuligheter i Saudahallen, cirka tre minutter å gå fra målgang (se link til kart over målområdet). Sykler skal IKKE tas med inn i Saudahallen, men settes på utsiden.

Matstasjoner er plassert ved Hogganvik (halveis i rittet) og ved målgang.

Det er påbudt med lys foran og bak og det SKAL brukes i tunneler. Lys skal IKKE være blinkende. Vi sjekker  lys i startslusene, og manglende lys medfører startnekt i rittet.

Kart over Sauda sentrum

ypekart

Løypeprofil : (klikk på linken under)

http://www.turritt.com/index.php?page=vis_profil&current=4&su=4&id=7