Påmelding til Haugesund – Sauda 2020 via linken under: 

Påmeldingslink Haugesund – Sauda 2020

 START: 30. MAI kl. 11.00 fra Amanda Storsenter.

Utdeling av startnummer og engangsbrikke på Amanda fra cirka 09:00 på rittdagen.

Det foretas i utgangspunktet ikke seeding til rittet. Puljene er på 80 ryttere og fylles opp etter hvert som ryttere melder seg på og velger pulje. Fra og med 2019 vil man likevel seede deltakerne ved hjelp fra turritt.com om pulje 1 blir full og mange som hører hjemme i pulje 1 ikke får syklet der. Arrangøren forbeholder seg også retten til å flytte ryttere ned fra pulje 1 om man vurderer at det er nødvendig basert på rytternes nivå og erfaring, av sikkerhetsmessige årsaker.

 Vi viderefører suksessen med trimklasse med puljestart klokka 10.00. Den er for alle som forventer å bruke mer enn 4 timer. Vi anbefaler alle som vet at de bruker mer enn 4 timer å starte i denne puljen. Dere får en sluttid som alle andre, og det gjør rittavviklingen og eventuell busstransport ut igjen til Haugesund smidigere. 

Info om engangschip: Plassering av engangsbrikke på hjelm

Informasjon knyttet til rittet 2020:

Rittet starter på Amanda Storsenter, videre på E134 til Knapphus. Der tar av på Rv 46 til Ropeid og så på Rv 520 til Sauda. I alt et 107 km kupert landeveisritt (se link til kart og løypeprofil under).

Det blir  busstransport fra Sauda til Haugesund ETTER rittet lørdag 30. mai. Bussene fylles opp kl. 16.00 og kjører når de er fylt opp. Siste buss kjører klokka 16.30. Som rytter har du selv ansvar for å nå busstransporten hjem igjen. Er du ikke i mål og klar for avgang senest klokka 16.30, kjører bussen uten deg. Sykler transporteres på trailer på eget ansvar. Vi anbefaler å ha med noe å dekke til syklene med. Påmelding til busstransport ut ETTER rittet gjennomføres sammen med påmeldingen på EQ Timing (se påmedingslink ovenfor). Bussene står plassert ved parkeringsplass utenfor kraftselskapet AS Saudefaldene ( på kaien, 5 min. gange fra sentrum). Bagasje fra startområdet blir fraktet til målområdet og kan hentes ved matstasjon i sentrum (målområdet).

Amanda - sansen for shopping

 Det kjøres masterbil foran pulje 1 ut på E134, deretter fri fart. Politi og masterbilen vil følge rytterene til Sauda.

Aldersgrense:
Rittet er åpent for deltakere født 2002 eller tidligere, aldersbestemte klasser f.o.m 17 år.

Praktiske opplysninger:

Det blir busstransport fra Sauda til Amanda Storsenter på morgenen rittdagen med avgang 07.30 fra Sauda. Transporten er gratis for Sauda Sykkelklubbs medlemmer, og koster NOK 250,- for andre deltagere. Påmelding til busstransport, både for medlemmer og ikke-medlemmer, ut på morgenen skal gjøres til Anders Amdal på mail: aamda@online.no innen 27. mai.

Dusjmuligheter i Saudahallen, cirka to minutter å gå fra målgang (se link til kart over målområdet). Sykler skal IKKE tas med inn i Saudahallen, men settes på utsiden.

Matstasjoner er plassert ved Hogganvik (halveis i rittet) og ved målgang.

Det er påbudt med lys foran og bak, og det SKAL brukes i tunneler. Lys skal IKKE være blinkende. Vi sjekker  lys i startslusene, og manglende lys medfører startnekt i rittet.

Kart over Sauda sentrum

ypekart

Løypeprofil, 107,2 kilometer: