Påmelding til Haugesund – Sauda 2014 via linken under: 

 START : 24 MAI kl. 11.00 fra Amanda Storsenter

Utdeling av startnr og engangsbrikke på Amanda fra ca. 09:00 rittdagen

Påmelding til rittet foretas på linken under :                        

https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=5266

Det er påbudt med lys foran og bak og det SKAL brukes i tunneler. Vi sjekker  lys i startslusene, og manglende lys medfører startnekt i rittet.

Info om engangschip: Plassering av engangsbrikke på hjelm

Informasjon knyttet til rittet 2014: info-til-rytterne-2014-rev

Rittet starter med seedet pulje kl. 11.00. Deretter puljevis med 5 minutters mellomrom.

Rittet starter på Amanda Storsenter, videre på E134 til Knapphus. Der tar av på Rv 46 til Ropeid og så på Rv 520 til Sauda. I alt et 108 km kupert landeveisritt (se link til kart og løypeprofil under).

Amanda - sansen for shopping

 Løyperekorden er på 2.41.34, satt av Kristian Dyrnes i 2010. Det kjøres masterbil foran pulje 1 frem til rytterene er på E134, deretter fri fart. Masterbilen vil følge rytterene til Sauda.

Aldersgrense:
Rittet er åpent for deltakere født 1997 eller tidligere, aldersbestemte klasser f.o.m 17 år

Praktiske opplysninger:

Det blir busstransport fra Sauda til Amanda Storsenter på morgenen rittdagen med avgang 07.30 fra Sauda. Transporten er gratis for Sauda sykkelklubbs medlemmer, og koster NOK 250,- for andre deltagere. Påmelding til busstransport ut på morgenen skal gjøres til Hans Wigelius på mail : hanswigelius@yahoo.no  innen 19 mai.

Det blir også busstransport fra Sauda til Haugesund ETTER rittet lørdag 24 mai. Bussene fylles opp etter kl. 16.00 og kjører når de er fylt opp. Sykler transporteres på trailer på eget ansvar. Vi anbefaler å ha med noe å dekke til syklene med. Påmelding til busstransport ut ETTER rittet gjennomføres sammen med påmeldingen på Quick Timing (se påmedingslink ovenfor). Bussene står plassert ved parkeringsplass utenfor kraftselskapet AS Saudefaldene ( på kaien, 5 min gange fra sentrum). Baggasje fra startområdet blir fraktet til målområdet og kan hentes ved matstasjon i sentrum (målområdet).

Dusjmuligheter i Saudahallen, ca. 5 min fra målgang (se link til kart over målområdet).

Matstasjoner er plassert ved Hogganvik (halveis i rittet) og ved målgang.

 Det er påbudt med lys foran og bak og det SKAL brukes i tunneler. Stikkprøver vil bli tatt og brudd på reglene medfører diskvalifikasjon fra rittet.

 Kart over Sauda sentrum

ypekart

Løypeprofil : (klikk på linken under)

http://www.turritt.com/index.php?page=vis_profil&current=4&su=4&id=7