Påmelding til Haugesund – Sauda 2018 via linken under: 

Påmeldingslink Haugesund – Sauda 2018

 START: 26. MAI kl. 11.00 fra Amanda Storsenter.

Utdeling av startnummer og engangsbrikke på Amanda fra cirka 09:00 på rittdagen.

Det foretas ikke seeding i rittet. Puljene er på 80 ryttere og fylles opp etter hvert som ryttere melder seg på og velger pulje. Puljeinndelingen med 80 ryttere i hver pulje er gjort etter erfaringene fra 2017.
NB! Nå (25.5) er pulje 1 og pulje 2 fulle. Det er ikke lenger mulig å melde seg på i de puljene.

 Vi viderefører fjorårssuksessen med trimklasse med puljestart klokka 10.00. Den er for alle som forventer å bruke mer enn 4 timer. Vi anbefaler alle som vet at de bruker mer enn 4 timer å starte i denne puljen. Dere får en sluttid som alle andre, og det gjør rittavviklingen og eventuell busstransport ut igjen til Haugesund smidigere. 

Info om engangschip: Plassering av engangsbrikke på hjelm

Informasjon knyttet til rittet 2018:

Rittet starter på Amanda Storsenter, videre på E134 til Knapphus. Der tar av på Rv 46 til Ropeid og så på Rv 520 til Sauda. I alt et 108 km kupert landeveisritt (se link til kart og løypeprofil under).

Det blir  busstransport fra Sauda til Haugesund ETTER rittet lørdag 26. mai. Bussene fylles opp kl. 16.00 og kjører når de er fylt opp. Siste buss kjører cirka klokka 16.30. Som rytter har du selv ansvar for å nå busstransporten hjem igjen. Er du ikke i mål og klar for avgang senest klokka 16.30, kjører bussen uten deg. Sykler transporteres på trailer på eget ansvar. Vi anbefaler å ha med noe å dekke til syklene med. Påmelding til busstransport ut ETTER rittet gjennomføres sammen med påmeldingen på EQ Timing (se påmedingslink ovenfor). Bussene står plassert ved parkeringsplass utenfor kraftselskapet AS Saudefaldene ( på kaien, 5 min. gange fra sentrum). Bagasje fra startområdet blir fraktet til målområdet og kan hentes ved matstasjon i sentrum (målområdet).

Amanda - sansen for shopping

 Det kjøres masterbil foran pulje 1 ut på E134, deretter fri fart. Politi og masterbilen vil følge rytterene til Sauda.

Aldersgrense:
Rittet er åpent for deltakere født 2001 eller tidligere, aldersbestemte klasser f.o.m 17 år.

Praktiske opplysninger:

Det blir busstransport fra Sauda til Amanda Storsenter på morgenen rittdagen med avgang 07.30 fra Sauda. Transporten er gratis for Sauda Sykkelklubbs medlemmer, og koster NOK 250,- for andre deltagere. Påmelding til busstransport, både for medlemmer og ikke-medlemmer, ut på morgenen skal gjøres til Rolf Tore Valskaar på mail: rolf-tore.valskar@erametgroup.com innen 24. mai.

Dusjmuligheter i Saudahallen, cirka tre minutter å gå fra målgang (se link til kart over målområdet). Sykler skal IKKE tas med inn i Saudahallen, men settes på utsiden.

Matstasjoner er plassert ved Hogganvik (halveis i rittet) og ved målgang.

Det er påbudt med lys foran og bak, og det SKAL brukes i tunneler. Lys skal IKKE være blinkende. Vi sjekker  lys i startslusene, og manglende lys medfører startnekt i rittet.

Kart over Sauda sentrum

ypekart

Løypeprofil