Årets utgave av Haugesund-Sauda er avlyst som en følge av koronasituasjonen og de tiltakene og retningslinjene vi skal følge i Norge. Det har vi selvsagt full forståelse for.

Rittet har sin identitet i å være en del av Saudadagane-arrangementet, som også er avlyst på grunn av koronasituasjonen. Det gjorde det naturlig for Sauda SK å avlyse årets utgave av Haugesund-Sauda.

Det ble vurdert å forsøke å flytte arrangementet til høsten, men da uten å være en del av Saudadagane. Slik samfunnssituasjonen er nå med usikkerhet knyttet til hvilke tiltak og retningslinjer som vil gjelde i august, september og senere, kombinert med at Haugesund-Sauda er et arrangement som krever tillatelser og godkjenninger fra flere hold i god tid før selve rittdatoen, gjorde at vi konkluderte med at avlysning av årets ritt er riktig avgjørelse.

I 2021 kommer vi sterkere tilbake. Da satser vi på at Haugesund-Sauda igjen går som planlagt, sammen med Saudadagane. Vi gleder oss allerede til å se publikum og deltakere sørge for god stemning i målområdet i Sauda sentrum.