Mangler du sykkelklær? Fortvil ikke, nå har du muligheten til å sikre deg Sauda Sykkelklubb-klær.

I år som i fjor blir det bestilling av klubbklær på nett, hvor hver og en får mulighet til å bestille det man måtte ønske. Siste frist er søndag 24. mars klokka 23.59.59.

Alle som ønsker å kjøpe klubbklær går til nettsiden original.no. Her trykker man på den røde boksen “Teamshop” til høyre på siden, like ved søkefunksjonen. Skriv inn Sauda SK som brukernavn og logg inn.

Da er du trygt inne med mulighet til å bestille klubbklær. For å se enkelte av produktene med designet til Sauda Sykkelklubb, trykk den røde boksen oppe til høyre på siden. Den heter “Se teamets design her”. Ellers er det fritt fram på siden.

Leverandøren har også vært tydelig på at om noen ønsker andre produkter enn de som umiddelbart er tilgjengelige i teamshopen vår, så er det bare til å gi en lyd. Om du savner noe, ta kontakt med Even på mail even@ryfylke.net, så ordner vi det.

Trøyer, jakker, shortser, vester, bukser, lange armer, løse bein og skotrekk er ofte de mest populære varene, og alle dem ligger tilgjengelige i teamshopen. Du velger de ulike variantene i menyen til venstre.

Deretter er det bare til å plukke det du måtte ønske og gå til kassen. Leverandøren opplyser at ventet leveringstid er i slutten av april, gitt at bestillingsfristen blir overholdt.

Størrelsene som blir brukt på original.no er i tall, og går fra 1 til 8, hvor 1 er minste størrelse. Systemet er det samme som det har vært for tidligere klubbklær, slik at er du usikker på størrelsen, kan det være lurt å sjekke hva du har i gamle sykkelklær, eventuelt prøve et medlem sine klær for å se hva som kan passe. I tillegg bruker leverandøren selv denne guiden for sine størrelser. Den anbefales!