Haugesund-Sauda 2018 er vel gjennomført. Strålende kjøring av alle rytterne som tok turen, og fantastisk oppmøte av publikum i sentrum som holdt ut i timevis for å hylle deltakerne. Det ble strålende!

Ikke minst takk til alle frivillige som gjorde at rittet ble vellykket. Alle som stilte som vakter og hjelpere i sentrum, tusen takk! Alle som bakte kaker og stekte lapper, dere sikret et makalaust kakebord sammen med kransekakene vi fikk fra Europris. Tusen takk!

Det var et høyt, høyt nivå på det sportslige som ble servert i år. Kristjan Osaland (Sandnes Sykleklubb) vant med ny løyperekord, etter at han sammen med fire andre angrep rundt Førretunnelen. Sandnes gjorde storeslem, for like bak Osaland fulgte lagkameratene Fredrik Finnesand og Even Rege på andre- og tredjeplass. Beste saudarytter ble Kristen Søndenå Karbøl på sjetteplass. Sammen med åtte andre kjempet han om fjerdeplassen, bak de tre sandnesrytterne som holdt unna.

Dameklassen ble vunnet av Andrea Terjesen (Bryne CK). Hun var eneste dame i pulje 1, og hun forsvarte seg godt mot de som kom i pulje 2. Izzy Edmundson (Tasta & Omegn SK) fulgte på andreplass, mens Kjersti Kvarme (Bømlo SK) var tredje best.

Fullstendige resultater finner du her: http://live.eqtiming.com/40088

Vi jobber med å skaffe bilder fra rittet. Har du bilder vi kan legge ut, eller vet du om noen som har bilder? Da er det topp om du forteller oss om det, og sender bildene til even@ryfylke.net.

Topp 6 herrer:
1. Kristjan Osaland (Sandnes Sykleklubb), 2.34.43
2. Fredrik Finnesand (Sandnes Sykleklubb), 2.34.50
3. Even Rege (Sandnes Sykleklubb), 2.34.50
4. Joakim Frafjord (Sandnes Sykleklubb), 2.36.32
5. Hans-Arne Kvingedal (Stavanger SK), 2.36.32
6. Kristen Sønden Karbøl (Sauda SK), 2.36.32

Topp 6 damer:
1. Andrea Terjesen (Bryne CK), 3.00.47
2. Izzy Edmundson (Tasta & Omegn SK), 3.03.19
3. Kjersti Kvarme (Bømlo SK), 3.07.48
4. Kjersti Aanderaa (Sandnes Sykleklubb), 3.08.58
5. Elin Rame (Haugesund Triathlonklubb), 3.16.30
6. Elise Orten (Espeland), 3.25.29

Vel blåst, deltakere, publikum og alle frivillige!