Da er årets Haugesund-Sauda over, og hvilken suksess det ble. Rytterne strålte om kapp med den stekende sola i målområdet i Sauda sentrum, hvor et feststemt publikum holdt ut i timevis for å hylle rytterne som tok seg de 107 kilometerne fra Haugesund (Amanda) til Sauda.

Tusen, tusen takk til alle frivillige som stilte opp og sørget for at det ble et strålende arrangement. Takk til alle dere som sto vakter, til alle kakebakere, lappestekere og pannekakelagere. Også en ekstra hyllest til det fantastiske publikummet, sammen sikret dere den folkefesten det ble.

Første mann i mål og vinner blant herrene ble Mikal Iden (Haugesund Triathlonklubb), som kom alene til mål på 2.39.49. Fantastisk prestasjon, etter at han stakk fra de andre opp Ropeidlia. Tone Hatteland Lima (Brynce CK/Hitec Products) vant dameklassen på den sterke tiden 2.50.30.

Alle resultater finner du her.

Topp 5 herrer:
1. Mikal Iden (Haugesund Triathlonklubb), 2.39.49
2. Sverre Dyngeland Vik (Ringerike SK), 2.41.35
3. Arne Kalland-Olsen (Bokn SK), 2.41.35
4. Anders Farestveit (Tasta og Omegn SK), 2.41.41
5. Kristen Søndenå Karbøl (Sauda SK), 2.43.11

Topp 5 damer:
1. Tone Hatteland Lima (Bryne CK/Hitec Products), 2.50.30
2. Kjersti Aanderaa (Sandnes SK), 2.55.57
3. Andrea Terjesen (Bryne CK), 2.58.49
4. Kjersti Kvarme (Bømlo SK), 3.02.54
5. Veronica Gjerde (Bryne CK), 3.07.56

En ekstra rose gir vi til Brede Svendsen, som lenge har drømt om å sykle og fullføre Haugesund-Sauda. Det klarte han med glans! Du kan lese mer om hans fantastiske prestasjon hos Avisa Ryfylke:

Verdens beste Brede klarte målet sitt