Tusen takk til alle dere som har meldt dere som frivillige vakter og bidragsytere til matbordet rytterne får nyte av etter målgang! Under følger informasjon om oppmøte og avlevering:
 
For dere som baker til matstatsjonen i sentrum, ser vi helst at dere leverer det på matstasjonen mellom klokka 12.00 og 13.30 (første rytter er ventet i mål cirka klokka 13.35). Om det ikke lar seg gjøre og dere må levere tidligere, så skal det også gå bra, men nevnte tidsrom vil være det beste. Kakefat må merkes godt om en skal minske risikoen for kluss i vendingene når en vil hente fatet.
 
For dem som har meldt seg til vakttjeneste, enten langs løypa/oppløpet eller på matstasjonen, så blir det oppmøte klokka 12.10 ved matstasjonen. Da blir det en kort briefing på hvem som står på hvilke poster og oppgavene. Etter briefingen har dere fri fram til klokka 13.15. Da må alle møte på sin post og være klare, siden rytterne nærmer seg (første rytter ventet i mål cirka klokka 13.35) målstreken i sentrum.
 
Det er topp om alle vakter som har muligheten tar med seg egen refleksvest.