Monthly Archives: February 2019

Se her, se her! Sauda Sykkelklubb kommer til å arrangere fellestur til årets Bergen-Voss. Rittet blir arrangert lørdag 1. juni, altså helgen etter årets Haugesund-Sauda.

Sauda Sykkelklubb har arrangert fellestur til Bergen-Voss tidligere også. Vi kommer til å følge omtrent samme oppskrift som da. Turen er for hvem som helst som er medlem i klubben og som måtte være fristet til å prøve Bergen-Voss på to hjul.

Vi legger opp til felles transport fra Sauda til Bergen på fredag. Deretter at overnatting fra fredag til lørdag blir så samlet som mulig i Bergen. Fredag kveld satser vi på felles middag for alle som er på tur.
Lørdag er rittdagen, og det er ulike starttidspunkt avhengig av hvor lang tid man ser for seg å bruke, slik det også er i Haugesund-Sauda. Første start er for «earlyBirds» klokka 05.00 lørdag morgen. Den er for ryttere som tror de bruker mellom åtte og ti timer på turen. Deretter går første ordinære start klokka 07.00, mens siste ordinære pulje starter cirka klokka 08.00. I fjor var det 1824 personer som fullførte rittet, på alt fra drøyt fire timer til snaut elleve timer. Med andre ord er det rom for alle som kan trigges av fellestur og opplegg til rittet.

Etter målgang på Voss på lørdag blir det felles transport hjem til Sauda når alle er i mål og klare for avreise. Sammen håper vi at dette kan bli knakende kjekt for alle som vil være med, både sosialt og med opplevelsene selve rittet og turen gir.

Sauda Sykkelklubb har som utgangspunkt at vi betaler for felles transport og for felles middag på fredag kveld for samtlige som blir med. Derfor trenger vi en tilbakemelding fra dere som vil være med, slik at vi kan ta oss av logistikken på best mulig vis. Påmeldingsavgiften til rittet og overnatting i Bergen betaler deltakerne selv.
Påmeldingsfristen til fellesturen for årets Bergen-Voss er 1. mars klokka 15.00. Gi beskjed på epost til even@ryfylke.net, eller på telefon til 938 67 308.

Bergen-Voss er 162 kilometer langt og blant de største turrittene i landet. Selve løypa kan du lese mer om her, og der kan du også klikke rundt for å få mer informasjon om rittet, rittdagen og opplegget rundt rittet.

Kalenderen har bikket februar, og våren og sykkelsesongen nærmer seg. Hva passer vel da bedre enn å melde seg inn i klubben, eller videreføre medlemskapet?

Trykk her for å melde deg inn i Sauda Sykkelklubb, eller for å videreføre medlemskapet ditt fra 2019.

Vi sender ikke ut faktura med medlemskontingenten, verken til postkasser eller på epost. For alle som ønsker å være medlem i 2019 er det følgende som gjelder, også for tidligere medlemmer. Prisene er de samme som tidligere år:

Enkeltmedlemskap: 200 kroner.
Familiemedlemskap: 250 kroner.

HER finner du informasjon om hvordan du registrerer deg som medlem for 2019. Det gjelder også for tidligere medlemmer. Du fyller ut skjemaet og betaler kontingenten til kontonummer 3305.10.08583. Når både registrering og betaling er mottatt, blir du registrert som medlem.