Monthly Archives: July 2018

Lørdag 14. juli kommer Tour of Norway for kids til Sauda sentrum. Sammen med deg skal vi gjøre det til en skikkelig sykkelfest, så her er det bare til å feste på seg hjelmen, komme seg ut på sykkelen og møte opp!

Det er helt gratis å delta, og det er barn og ungdom fra 0 til og med 13 år som kan være med. Alt som kreves er at du melder deg på rittet.

Det kan du gjøre på følgende måter: På selve rittdagen fra klokka 14.00 på Rådhusplassen, eller online på tourkids.no. Du får utdelt startnummer på rådhusplassen fra klokka 14.00 på rittdagen.

Dette blir en festdag for barn og ungdom, og vi gleder oss til å fylle sentrum med liv og latter. Alle deltakere får kule t-skjorter og premier. Vi har også tilfeldig trekning av flotte premier, deriblant en sykkel, etter målgang. Det eneste kriteriet for å vinne er å være til stede under premieseremonien.

Første start går klokka 15.00. Løypa er drøyt 600 meter lang på sperret vei i Sauda sentrum. Start og mål er på Rådhusplassen. Vi deler i følgende klasser:
– Trehjulssykkel og støttehjul.
– 5 og 6 år.
– 7 og 8 år.
– 9 og 10 år.
– 11 til og med 13 år.

Takket være hjelp og samarbeid med Frisk & Rask treningssenter blir det i tillegg til lek og moro for barn og ungdom uhøytidelige konkurranser for voksne og ungdommer på Rådhusplassen.

Tour of Norway for Kids ble en suksess i Sauda i 2017. Vi håper det blir minst like bra i år. Foto: Tour of Norway for Kids.