Monthly Archives: July 2017

Onsdag kom Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids, til Sauda. Sauda Sykkelklubb sto som arrangør for rittet,  Og sammen med alle deltakere, foreldre og tilskuere ble det en fantastisk opplevelse.

Til sammen var det 347 barn og ungdom som deltok. Samtlige tråkket det de var gode for i sentrumsløypa, og etter målgang ventet det premier til alle. På toppen av det hele ble det også trukket fem heldige vinnere av henholdsvis den gule ledertrøya, den grønne poengtrøya, den prikkede klatretrøya, den hvite ungdomstrøya og en laksetrøye som også vil bli brukt i profilering fram mot VM i Bergen. Til sist ble fem år gamle Hanna Rolfsen trukket som vinner av en flunkende ny sykkel fra Nakamura.

Tilbakemeldingene fra publikum, deltakere og de strålende folkene som reiser rundt med arrangementet til forskjellige kriker og kroker i Norge var gode. Derfor håper vi å få rittet på besøk igjen allerede neste år.

Her kan dere lese hva Tour of Norway for kids selv skrev om besøket i Sauda, samt se flere bilder fra arrangementet.

Foruten sykkelrittet for de minste, holdt også Frisk & Rask Treningssenter utendørs spinningtime, og sykkelklubben avholdt også en uhøytidelig wattkonkurranse i samarbeid med treningssenteret. Vi gratulerer Jon Ivar Tangeraas og May Kristin Lofthus for å ha lagt igjen mest kraft i pedalene! De vant hvert sitt gavekort hos G-Sport Sauda for anstrengelsen.