Monthly Archives: April 2017

Det er nå på tide å fornye medlemskapet i Sauda SK. All info knyttet til innbetaling ligger på nettsiden under fanebladet “Bli medlem“. Det blir ikke sendt faktura til fjorårets og tidligere medlemmer. Ønsker man å bli medlem i Sauda Sykkelklubb, eller fortsette medlemskapet i Sauda Sykkelklubb, så må man følge instruksene og informasjonen som ligger under Bli medlem.

Etter at du har fylt ut skjemaet du finner på Bli medlem-fanen og betalt medlemskontingenten til kontonummer 3305.10.08583, blir du registrert som medlem av Sauda Sykkelklubb.

Medlemskap for enkeltperson: 200 kroner.
Medlemskap for familie: 250 kroner.

Ved innbetaling, husk å spesifisere navn og fødselsdato/år på alle familiemedlemmer (se egen boks på Bli medlem-siden).

Om man har behov for og ønsker helårslisens, så kan den kjøpes her. Du finner mer informasjon om de ulike lisensene her.

Også i år blir det temporitt for alle. Det være seg trimmere, sofasyklister, dere som trener til Haugesund-Sauda, du som gjerne bare skal slå kameraten sin tid, hardtsatsende supersyklister og alle andre som ønsker å måle krefter med seg selv, ei klokke og egne og andre sine tider.

Fra og med førstkommende tirsdag går det slag i slag framover med temporitt. Start er klokka 18.00, og det er gratis å delta. Påmelding blir gjort ved oppmøte.

Den tradisjonelle traseen starter på Andersengja/Birkeland, følger Fylkesvei 520 opp til avkjøring Fiveland/Herheimsdalen hvor vending er, før det er samme vei tilbake til mål på Andersengja/Birkeland. Start og mål er langs Fylkesvei 520. Løypa er cirka ti kilometer. Oppmøte er på den lille parkeringsplassen ved Klima & Energiteknikk sine lokaler på venstre side, like etter avkjøring Andersengja om du kommer fra Eramet.

Temporittet på Birkeland blir kjørt tre ganger, mens det fjerde rittet blir motbakkeritt på Fylkesvei 719 retning Vanvik. Rittet starter ved avkjøring fra Fylkesvei 520, og det er de snaut fem kilometerne med mer eller mindre sammenhengende motbakke på fylkesveien som skal forseres, opp mot Maldal.

Velkommen skal du være!

Følgende datoer og tidspunkt gjelder for temporitt denne våren:

25. april klokka 18.00 – Birkelandstempo

2. mai klokka 18.00 – Birkelandstempo

11. mai klokka 18.00 – Bakketempo opp mot Maldal (merk datoen – er torsdag den uka)

16. mai klokka 18.00 – Birkelandstempo